Over mij

Ik ben een freelance IT Specialist die al ruim 20 jaar met veel plezier werkzaam is in de IT en dan met name bij grote multinationals met complexe web infrastructuren.

Mijn specialisme is het vertalen van een design naar een daadwerkelijk goed werkende implementatie die in beheer genomen kan worden. Dus niet installeren en dan weglopen maar met veel zorg tooling bouwen die anderen in staat stelt om hun dagelijkse werk te doen.

Ik heb dus veel ervaring en kan daardoor zelfstandig werken. Ik pas me snel aan een nieuwe omgeving aan. Ik vind oplossingen voor lastige vraagstukken, door zelf na te denken, of door de juiste collega’s om raad te vragen. Ik ben flexibel en kan goed overzicht houden. Daarom kan ik ook werken aan meerdere projecten tegelijk.

Op deze site probeer ik middels een blog mijn werk samen te vatten als een soort dynamisch CV. Het bijwerken van het traditionele CV is iets waar ik meestal geen tijd voor maak en op deze manier kan ik met een wekelijkse/maandelijkse update toch bijhouden wat ik allemaal doe.

Om een beetje orde in het blog te maken worden posts gecategoriseerd met steekwoorden waarop je kunt sorteren of zoeken. Zo kun je snel achterhalen of ik de benodigde technische skills bevat.

Naast technische skills zijn er ook de soft skills die vaak onderschat worden in de IT maar van zeer groot belang zijn als je in een team samen moet werken of in een groot project met multi-disciplinaire teams. Daarom hebben (oud)collega’s ook stukjes geschreven die deze soft-skills beter kunnen benadrukken dan ik zelf.