Sell Yourself: The Elevator Pitch

Geplaatst door

Periode: 2020
Werkgever: Freelance, Alt-J IT
Inzet als: Website bouwer
Project: CV updaten en mezelf in de markt zetten
Skills: WordPress

Na al die jaren bij klanten te hebben gezeten ontkom ik er nu niet aan om mijn CV weer bij te werken, iets waar ik echt een broertje dood aan heb. Ik ben namelijk niet zo goed om mijzelf aan te prijzen, dat laat ik liever aan anderen over. Referenties genoeg maar ik zal het toch echt zelf moeten doen.

Mijn oorspronkelijk website die stamde uit 2008 is destijds gemaakt door Denken en Doen Communicatie, een prima statische website maar niet heel dynamisch.

Gezien alle tools die je tegenwoordig tot je beschikking hebt daarom besloten om mijn site om te bouwen naar een blog. Twee voordelen, de eerste dat het er weer iets moderners uitziet, en als tweede dat ik met deze website mijn arbeidsverleden kan documenteren en categoriseren. Uiteraard moet ik mijn CV alsnog gaan updaten omdat dit nog steeds het gebruikte medium is voor tussenpersonen bij het invullen van aanvragen. Maar het blog leest hopelijk wat makkelijker er stelt me ook in staat om wat luchtiger te schrijven over een serieuze IT wereld.

Blader dus gerust door de artikelen en lees wat ik de afgelopen 23 jaar gedaan heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *