Lotus Notes in the corporate world

Geplaatst door

Periode: 1999-2003
Werkgever: Spherion Groupware Consulting, Huis ten Bosch
Opdrachtgever: Randstad Holding, Duivendrecht
Inzet als: Lotus Notes (Domino) Specialist – developer
Skills: Lotus Notes Developer

Spherion Groupware Consulting was een groot bedrijf wat in 1998 een kleine startup had overgenomen die door twee jonge ICT’ers was gestart. Hiermee was de Lotus Notes tak van Spherion (voorheen InterimNL) geboren en waren de twee mannen nu algemeen directeur en commercieel directeur van dit bedrijf. Dit leek mij een uitstekend bedrijf om voor te gaan werken aangezien het nog zeer klein en persoonlijk was maar toch om een groot bedrijf ging met veel mogelijkheden.

Mijn eerste opdracht was op het hoofdkantoor van Randstad Holding in Duivendrecht. Hier werd ik als Lotus Notes developer ingezet om interne Lotus Notes applicaties te bouwen. Door de ervaringen met Domino in de vorige opdracht heb ik ook aan de websites gebouwd voor de Clipper (zeilschip) en Joblife, beiden gehost op Lotus Domino servers.

Vanaf deze opdracht ben ik voornamelijk werkzaam geweest bij grote multinationals waarbij de schaal van werk zo groot was dat ze aparte afdelingen hadden voor developers en beheerders. In mijn eerste opdracht was ik nog verantwoordelijk voor beide disciplines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *